Influencer en content marketing met effect.

Waarom samenwerken met creators voor jouw content? Omdat je  effectief jouw doelgroep wil bereiken met de meest creatieve content, daarom.

makers-creators creëert bewezen effectieve content en influencer marketingcampagnes voor de meest ambitieuze merken. Daarbij geloven we in service, bereikbaarheid en transparantie. Om zo tot de best mogelijke samenwerking te komen – met het best mogelijke resultaat.

De perfecte mix, altijd gebaseerd op jouw KPI’s. 

In influencer & content marketing.

Altijd inzicht in planning, content en resultaat. 

Influencer marketing

Influencer marketing is volwassen geworden. Samen met professionele creators creëren we onderscheidende en effectieve campagnes voor merken als KLM, Center Parcs en Citroën.

Content marketing

Samen met jou als marketeer bepalen we jouw contentstrategie: we vertalen doelstellingen naar concepten, kanalen, creators en content. En helpen je met content creatie en distributie.

Strategie

Ben je toe aan professionalisering van je content? makers-creators strategen helpen je met een effectieve contentstrategie voor de lange termijn. 

Concept & creatie

Wie anders dan fulltime creators weten welke boodschap en content goed werken voor hun en jouw doelgroep? Samen de beste creators maken we doeltreffende content voor jouw social kanalen.

Distributie

makers-creators heeft jarenlange ervaring met het optimaal distribueren van social content voor top 100 merken. Zowel op owned, earned als paid kanalen en samen met de beste creators.

We werken voor de mooiste merken. 

Ons werk spreekt voor zichzelf.

Journey of Progress

Samen met KLM organiseerden we tijdens de Pride de ‘Journey of Progress’ een tour langs alle LGBTIQ hoogtepunten van Amsterdam. 

Let our clients do the talking.

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.