Wij helpen je met de optimale distributie van jouw content. 

Dus je hebt samen met makers-creators kick-ass content gemaakt. En nu? Hoe zorg je dat de juiste doelgroep bereikt? Wat zijn de beste kanalen voor mijn merk en boodschap? Op die en meer vragen geven wij antwoord. Samen met jou bepalen we jouw meest effectieve contentdistributie.

Waar jouw doelgroep ook zit, wij weten hem te vinden. 

Een optimale mix van social kanalen.

Owned

Hoe zorg je voor zoveel mogelijk engagement op je eigen Instagram-kanaal? En moet je als merk nou wel of niet instappen op TikTok? Onze contentspecialisten helpen je met je owned media strategie. 

Earned

Of het nou gaat over aandacht realiseren bij de klassieke mediatitels of juist bij jonge micro-vloggers; wij helpen je met de juiste free publicity op de juiste plek. 

Paid

Brand partnerships, betaalde promoties en/of influencer marketing. Het betaald distribueren van content kan op veel verschillende manieren. Onze contentspecialisten kennen de mogelijkheden van alle kanalen.   

Hoe haal je meer uit het kanaal influencer marketing? 

Vroeger, toen influencer marketing nog vooral als nieuwe PR-tool werd gezien, volstond het als merk om je producten op te sturen naar zoveel mogelijk influencers – in de hoop dat ze er een Instagram-post aan zouden wijden. Hoe anders is dat nu. Influencer marketing is uitgegroeid tot volwaardig en volwassen kanaal, met relevant en meetbaar effect. Wij helpen je het optimale te halen uit influencer samenwerkingen met Brand Partnerships en Paid promotions.

Door zoveel mogelijk te werken met Facebook’s en Instagram’s Brand partnerships zorgen we voor een transparante en effectieve samenwerking. Bovendien krijg je als merk realtime inzicht in resultaten, doelgroepen en benchmarks.

Naast organisch bereik promoten we influencer content betaald binnen de doelgroep. We werken daarvoor samen met merkeigen en externe social advertising specialisten.

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en een van onze campagne-managers neemt binnen 24 uur contact met jou op.

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.