“Hoe zet ik effectief influencer marketing in?” Laat ons je helpen.

Influencer marketing is een van de meest effectieve marketingkanalen van deze tijd. Maar hoe zorg je voor maximaal bereik en activatie bij jouw doelgroep? Al sinds 2017 realiseert makers-creators impactvolle influencer marketingcampagnes wereldwijd. We werken samen met de beste creators voor jouw merk. 

Influencer marketing voor al jouw doelstellingen.

De meestgebruikte doelstelling van influencer marketing; gericht bereik realiseren in een omkaderde doelgroep. Of je nu op zoek bent naar family influencers met kinderen van 5-12 jaar of naar mannelijke travel influencers van 45+ jaar: in elke niche zijn creatieve contentmakers beschikbaar met bereik én invloed.

Influencers, of creators, zoals wij ze noemen, zijn boven alles vooral creatieve contentmakers. Ze hebben hun bereik en invloed zorgvuldig opgebouwd omdat ze dagelijks volgers inspireren met hun content. Hierdoor zijn ze meer dan wie dan ook geschikt om content te creëren voor jouw merkkanalen.

De coolste social activatie campagnes worden gecreëerd samen met makers-creators. Influencers zijn experts in het activeren van hun volgers, juist omdat ze zo dichtbij ze staan. Hun engagement rate (de mate van interactie met volgers) is dan ook gemiddeld 4x zo hoog als bij merk-eigen content. Dus ben je op zoek naar een user generated content campagne? Werk dan samen met influencers. 

Influencer marketing stopt niet bij branding alleen, integendeel. Door de hoge mate van interactie zijn bijvoorbeeld Instagram stories heel geschikt voor lead/sales campagnes of audience building.

Ontdek onze influencer marketing campagnes.

Center Parcs

#iederzncenterparcs

KLM Royal Dutch Airlines

Journey of Progress

“Waar moet ik beginnen?” Wij helpen je met iedere stap.

Strategie en planning

Influencer selectie

Concept en creatie

Content gaat live

Meten en bijsturen

Rapportage en evaluatie

Altijd meetbaar.

Wat je KPI’s ook zijn, wij zorgen dat alle gemaakte content meetbaar is en bijdraagt aan je campagnedoelstellingen.

Micro, Macro en Maradona. 

Van 10.000 tot 10 miljoen volgers, wij selecteren samen met jou creators met de beste match voor jouw campagne. 

Rechtenvrije content.

Content gemaakt door onze creators is standaard rechtenvrij en te gebruiken voor jouw (social) kanalen. 

Internationaal.

We hebben ervaring met influencers uit meer dan 20 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland en China. 

Samen met jou halen we het maximale uit influencer marketing.

Door zoveel mogelijk te werken met Facebook’s en Instagram’s Brand partnerships zorgen we voor een transparante samenwerking. Bovendien krijg je als merk realtime inzicht in resultaten, doelgroepen en benchmarks.

Naast organisch bereik promoten we influencer content betaald binnen jouw doelgroep. We werken daarvoor samen met merk-eigen en externe social advertising specialisten.

Influencers worden succesvol ingezet als host of gast op events en openingen. Ze creëren live content en doen achteraf verslag in video’s, blogs en social content.

Wij werken als bureau volgens de richtlijnen van de Reclame Code Commissie. We omarmen daarmee transparantie richting organisaties, influencers en publiek.

Wij zien een samenwerking als een open proces waarin jij als klant altijd inzicht hebt in voortgang en resultaten. Daarom werken we samen met jou in gedeelde Google documenten en heb je altijd inzicht in influencer tarieven.

Wij als makers-creators zitten bovenop de laatste social en content trends. Als eerste hoor je van ons de nieuwste platformen, innovaties in social media en kansen voor jouw contentstrategie.

Let our clients do the talking.

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en een van onze campagne-managers neemt binnen 24 uur contact met jou op.

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.