Besteed je social media content productie uit aan influencers!

Haal het meeste uit jouw socials
met influencer content

Influencer content is van de allerhoogste kwaliteit en sluit door dagelijks posten naadloos aan op jouw doelgroep. Bovendien is de kwaliteit beter en oprechter dan wanneer je werkt met acteurs en/of modellen.

Besteed jouw social media productie daarom eenvoudig uit aan influencers via ons Content Productiebureau.

Jouw social kanalen, professioneel gemanaged

Het Content Productiebureau van makers/creators werkt samen met alleen de beste influencers. Speciaal voor jouw merk selecteren wij het hele jaar door de best passende content creators, gebaseerd op uitstraling, stijl en kwaliteit content.

Daarnaast selecteren we de influencers ook op basis van het concept, campagnes en inhakers. Zo heb je het hele jaar door vaste en ad hoc influencers die voor jouw merk content maken. Uiteraard door ons gemanaged zodat jouw kanaal altijd actueel, actief en aantrekkelijk oogt.

Van inhakers, tot paid ads.

Het makers/creators Content Productiebureau doet in de basis hetzelfde als de top social media bureaus in Nederland:

Strategiebepaling, concepting, conceptbewaking, inhakers, campagnes, events, paid advertising

Het verschil met traditionele social media bureaus is dat onze freelance creatives echte content makers zijn. Wij werken niet met een kleine groep vaste creatives, maar putten uit meer dan duizend creatieve content makers.

We get things done, fast!

Wij werken met gedeelde WhatsApp groepen voor snelle communicatie over ideeën en feedback. Mis nooit meer een inhaker of ander communicatiemoment.

Wij voorzien jou altijd met de leukste ideeën, uiteraard passend binnen de strategie en het concept.

Center Parcs – YouTube serie

Center Parcs wil graag de diversiteit van de parken tonen. En in plaats van grote film crews in te huren, laten ze echte mensen, echte content maken. Familie vloggers ontdekken de parken op een authentieke manier. Alles gepubliceerd op enkel Center Parc’s YouTube kanaal.

KLM – Instagram content

Tijdens de #KLMtravellers campagne in 2017 hebben @marenwolf, @pilotmadeleine, @taza, @viajeroscallejeros en @steffy authentieke reiscontent gemaakt. Met toestemming van de influencers heeft KML een aantal posts doorgeplaatst waarvan bovenstaande foto met 30K likes de meest gelikete foto ooit op het KLM account is.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem contact op met onze influencerspecialisten via info@makerscreators.com

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!