Bereik jouw doelgroep met de beste influencers!

No one reads ads
for amusement

Volgens Claude C. Hopkins leest niemand advertenties voor hun plezier. Maar wat nou als je van je idool komen? Lang voor Facebook, Instagram, Snapchat en TikTok werden we al geïnspireerd door rolmodellen. Neem David Beckham. Hij werkte samen met ‘s werelds grootste merken en heeft nu meer dan 55 miljoen Instagram volgers. Als David Beckham zegt dat baarden ouderwets zijn dan rennen we massaal naar de winkel om Gillette Razors te kopen.

Dankzij influencers kun je nu direct de interactie aangaan met doelgroepen die lastig te bereiken zijn. Denk aan vrouwen 25-40 jaar met pasgeboren baby’s. Of aan scholieren die op het punt staan om te slagen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Sinds 2017 werken wij fulltime aan de meest succesvolle influencer marketing campagnes voor vooruitstrevende merken. Wat we dan doen? Nou:

Creatief concept

We beginnen met een creatief concept op basis van de briefing. De zorgvuldig door ons geselecteerde influencers gaan hier vervolgens mee aan de slag en creëren en publiceren authentieke content.

Strategie

Om gegarandeerd grote impact te realiseren, zorgen wij ervoor dat de content binnen een zorgvuldig ontworpen strategie wordt gecreëerd en gedistribueerd.

Influencers

Wij hebben een groot netwerk van internationale influencers. En we werken alleen met de beste creators zodat jij altijd de best geselecteerde influencers krijgt die naadloos aansluiten op jouw merk en reputatie.

Campagnemanagement, rapportages en advies

Wij hebben jaren ervaring in het managen van influencers en campagnes. Je ontvangt altijd de kwalitatieve content waar je voor getekend hebt. Tijdens de campagne ontvang je updates. Op het einde presenteren wij alle resultaten en geven we advies.

“Samen met makers/creators hebben we snel en gemakkelijk een internationale influencer campagne opgezet met de focus op onze merkwaarden en engagement met verschillende doelgroepen.”

– Alicia Solis, campagne marketing manager bij KLM Royal Dutch Airlines

Citroën – Comfort is the new cool

Voor Citroën hebben we met @madebymowie and @ourlittlephotodiary een fantastische campagne opgezet. Naast live verslag via Instagram posts en stories, hebben de influencers op een later op hun blog teruggeblikt op een heerlijk weekend met de C4 Cactus.

Center Parcs – Say yes to what really matters

Center Parcs heeft in 2018 hun nieuwe Say Yes merkboodschap geïntroduceerd. makers/creators heeft hiervoor de digitale vertaling van de RTV campagne opgezet met familie-influencers uit Nederland, België en Duitsland. Het resultaat? Meer dan 10 miljoen (!) impressies en honderden authentieke posts.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem contact op met onze influencerspecialisten via info@makerscreators.com

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!