Jouw merk mag gezien worden!

Het is voor merken ondenkbaar om in deze tijd in de luwte te blijven. Je wilt dat mensen je kennen en daarvoor moet er over je gepraat worden. Vrienden, familie en collega’s, dat is waar het allemaal start. Maar om de menigte te bereiken, heb je ambassadeurs nodig met bereik binnen jouw doelgroep.

Influencer marketing is niet nieuw. Het is hetzelfde speelveld waarin onder andere David Beckham samenwerkte met merken in de jaren 90 en 00’s. Wat wel is veranderd is dat beroemdheden nu de mogelijkheid hebben om eigen volgersgroepen op te bouwen. Ze zijn niet langer afhankelijk van tv-stations, (print)magazines, billboards en abri’s. Tegenwoordig hebben ze eigen bereik en weten ze hoe ze dit moeten gebruiken! Social media is verantwoordelijk voor de opkomst van compleet nieuwe sterren. De zogenoemde social media sterren, oftewel influencers, zijn geboren.

Sinds onze start werken wij voor ambitieuze merken die wij helpen groeien met influencers.

Heb je grote ambities? Kom bij ons.

We zijn ontzettend trots dat we voor de grootste merken wereldwijd werken. Ambitieuze merken die voorop durven lopen. Wij helpen ze excelleren met influencer- en contentmarketing en zetten zo de nieuwe standaard.

Cordaid

Met invloed komt verantwoordelijkheid. Wij weten dit maar al te goed. Hierom werken wij samen met Cordaid, pro bono. Cordaid zorgt voor 1.2 miljard mensen in nood.

Mensen die getroffen zijn door oorlog, onrecht of natuurrampen. Samen bereiken we duizenden mensen in Nederland om bewustzijn te krijgen voor dit belangrijke doel.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem contact op met onze influencerspecialisten via info@makerscreators.com