Wij zijn makers-creators. Jouw toegang tot de nieuwe wereld. 

Bereik de onbereikbaren. Praat met ze, ga de interactie aan. Leer van ze en creëer samen de mooiste verhalen. Want dit is de tijd van verhalen. De tijd van creativiteit en van aandacht. De tijd waarin alleen de beste verhalen blijven bestaan. Dit is de tijd van makers-creators. 

CREATORS MAKERS MARKETEERS PUBLISHERS CREATIVES

Dit is ons verhaal.

Het is 2012. Thimo (24) en Ramon (26), studerend in Groningen, beginnen Window Brokers, het eerste window advertising bedrijf van Nederland. Ze maken van leegstaande winkelpanden enorme city billboards. Middenin de crisis starten de twee twintigers een outdoor mediabedrijf. 

Het is 2017. Thimo en Ramon raken niet uitgepraat over Instagram en Snapchat en beginnen makers-creators, een influencer marketingbureau met ambities om de wereld te veroveren. Al snel sluiten de mooiste merken zich aan en is hun tweede marketingbureau geboren. 

Het is 2020. Content & influencer marketingbureau makers-creators werkt vanuit Utrecht samen met de meest creatieve en vernieuwende creators. makers-creators creëert en begeleidt influencer campagnes in meer dan 20 landen wereldwijd. Het inmiddels full service contentbureau groeit en bloeit als nooit tevoren.

Waarom we makers-creators heten? Omdat we geloven in de kracht van creatieve contentmakers. Omdat we geloven in samenwerken. Want samen kom je altijd verder dan alleen. De echte vakspecialisten zitten niet aan hun bureau, die staan middenin de doelgroep. Sterker, ze zijn en vertegenwoordigen de doelgroep. Daarom hebben wij ons bureau vernoemd naar ons bestaansrecht: de makers-creators. 

We werken voor de mooiste merken. 

Volg ons op Instagram.

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en een van onze campagne-managers neemt binnen 24 uur contact met jou op.

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.