Meet our talents.

Wij geloven in jong creatief talent. Daarom ondersteunen we met ons MC Network jonge contentmakers op TikTok, Instagram en YouTube. 

Er zijn duizenden talentvolle jonge creators actief op social media. Allemaal met hun eigen creativiteit, kenmerken en actief publiek. Als makers-creators geloven we heilig in jong talent en de kracht van creativiteit om de juiste doelgroepen te bereiken. Met het MC network ondersteunen we daarom een community van talentvolle creators. Zodat zij kunnen focussen op wat ze het liefste doen: het maken van content. 

We werken alleen met de allerbeste creators.

Rik is sinds begin 2020 actief op TikTok en heeft binnen korte tijd meer dan 110.000 volgers opgebouwd. Zijn stijl van content kenmerkt zich door sociaal, creatief en grappig.

Creator Jens houdt van reizen, kleding en schoenen. Hij groeit iedere dag met duizenden volgers en zijn meest bekeken video bereikte maar liefst 14,5 miljoen (!) TikTokkers.

Voetballer, TikTokker en Instagrammer Glenn bereikt een grote schare fans met zijn originele en coole video’s. Waar ter wereld hij ook is, de bal lijkt altijd aan zijn voet te kleven. 

De coole video’s van de altijd lachende Wesley doen het heel goed op TikTok. Zijn originele manier van video’s maken past perfect op het creatieve platform. 

Hardstyle DJ Deetox – oftewel Diana – draait al sinds 2010 op de vetste festivals en feesten in heel Europa. Via haar social kanalen bereikt ze meer dan 200.000 fans. 

Zanger én Pokémon Master Casper is officieel de beste TikTokker van Europa. Hij won de Nederlandse TikTok Battle én de Europese finale in Italië! 

Eén van de allergrootste – en een van de beste – TikTokkers van Nederland én ook huge op Instagram: Saar! We zijn trots met haar als Friend of the MC Network

Ben jij actief op TikTok, Instagram, Youtube of een ander platform? En wil je eens praten over (business) ondersteuning bij je kanalen? Neem dan contact op makers-creators. 

De toekomst van marketing ligt bij de creators

Onze creators zijn aanwezig op alle relevante kanalen.

Wat doen we voor onze talenten?

Sales management

We ondersteunen ons MC network met sales- en omzetmanagement. We onderhouden relaties met relevante merken, organisaties en MCN’s en zorgen voor meer en kwalitatievere samenwerkingen.

Carrière ontwikkeling

makers-creators transformeert ambitieuze social accounts naar een daadwerkelijke carrière. We helpen creators strategisch om hun visie uit te voeren en zowel zakelijk als creatief te groeien. 

(Multi) channel ontwikkeling

makers-creators helpt creators hun social kanalen te verbeteren, op basis van data, business en trends. Ook kijken we samen met onze creators naar kansen en ontwikkelingen op alle relevante (nieuwe) platformen.

Creators Community

makers-creators’ MC Network bestaat uit een selectie van de meest talentvolle creators. We brengen onze community actief samen, omdat je samen meer weet dan alleen. We organiseren daarom events, drinks en workshops. 

Merchandising

makers-creators helpt jonge creators hun eigen kleding en merchandise lijn op te zetten. Wij hebben de juiste kennis en ervaring, zodat onze creators zich kunnen focussen op het maken van de beste content.

Brand & marketing advies

Onze ervaren brand marketeers weten precies hoe je een social brand bouwt en hoe je merk effectief bijdraagt aan je creatieve en business doelstellingen. 

Waarom werken met onze talenten? Vraag het onze klanten. 

Laat ons je helpen. 

Neem contact op met Thimo en Ramon van makers-creators. Vul je e-mailadres in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.