Content gemaakt door creators die jouw doelgroep perfect snappen.

Wie anders dan creators maken de meest effectieve content? Professionele contentmakers weten als geen ander welke content goed werkt voor hun doelgroep – ze zijn namelijk de doelgroep. Werk daarom samen met de besten uit het vak, de creators zelf. Wij helpen je met een succesvolle contentstrategie, creatie en distributie. 

Het begint bij je contentstrategie: wat is je doelstelling, wie wil je bereiken en met welke boodschap?

Onze creators maken creatieve én effectieve content, passend bij jouw strategie en merkwaarden.

Hoe zorg je dat je content ook echt bij je doelgroep terecht komt? Wij helpen je met optimale organische en paid distributie van jouw content. 

Dit is waarom content werkt voor jouw merk. 

Hoe bouw je een lange-termijn relatie op met je doelgroep? Hoe verander je een doelgroep in een klant en een klant in een fan? Het antwoord is simpel: geef en blijf geven. Bied je doelgroep meerwaarde; door je producten en door de manier waarop je met je doelgroep communiceert. 

Storytelling. Misschien wel het meest gebruikte marketingwoord van de laatste jaren. Maar niet zonder reden. Consumenten willen meer dan ooit van jou als merk weten wie je bent en waar je voor staat. Waarom moeten ze een relatie aangaan met jouw merk, buiten de feitelijke eigenschappen van je product? Met goede content vertel je jouw verhaal en belangrijker: zorg je dat je doelgroep luistert. 

Iedere dag komen we in aanraking met honderden, zo niet duizenden boodschappen, allemaal even hard schreeuwend om aandacht. Hoe zorg je dat jouw boodschap opvalt in die oneindige stroom content? Het antwoord is relevantie. Het klinkt simpel, maar hoe meer je content aansluit op de wereld van je doelgroep, hoe meer jouw content opvalt. 

Heb je ooit weleens iemand zien reageren op een tv-commercial, behalve door het lager zetten van zijn volume? Hoe anders is dat bij goede online content. Verhalen die je doelgroep raken en waarop ze actief reageren. Verhalen die ze aan het denken zet en ze motiveren. Goede content roept emotie op en activeert de ontvanger.

Welke content werkt goed voor welke doelstelling?

Laat ons je helpen. 

Multi-channel

Je weet wie je doelgroep is. Maar welke kanalen gebruiken ze nou het meest? En welke content werkt het beste op dat kanaal? Laat ons je helpen met een multi-channel contentstrategie. 

Online video

In de beeldmaatschappij van 2020 blijft video langer en beter hangen dan geschreven tekst. Maar waar begin je? Samen met de beste creators produceren en distribueren wij jouw video(serie).

Podcasts

Dé media-vlucht van afgelopen jaar: podcasts. We luisteren ze in de auto, in de tuin, tijdens het hardlopen en op vakantie. De mooiste, meest persoonlijke en relevante vorm van verhalen vertellen. Een perfect voorbeeld van waarde creëren door goede content – ook voor merken!

User generated content

Misschien wel de heilige graal in contentland: user generated content. Oftewel je doelgroep dusdanig activeren dat ze hun eigen content gaan creëren en distribueren. Wij helpen je met het juiste plan en de juiste executie en gaan samen met jou voor maximaal effect. 

Ontdek de beste content marketing cases.

Center Parcs

Vloggers op vakantie

Laat onze klanten je overtuigen.

Gratis Analyse

Is content marketing de ultieme kans voor jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit!

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.