Maak kennis met jouw influencer bureau!

Al 6 jaar blinkt Makers Creators uit in influencer marketing. Van KLM tot Takeaway en van Center Parcs tot L’Oréal, wij hebben ervaring met diverse merken en uiteenlopende campagnes. Strategie, concepting en uitvoering gebeurt allemaal inhouse door een vaste campagnemanager.

Als travel en lifestylemerk zit je bij ons meer dan goed.

We zijn al 6 jaar het vaste influencer bureau van Center Parcs.

Makers Creators is altijd op de hoogte van onze strategie en doelstellingen. Zij weten dit feilloos te vertalen in campagne concepten voor influencer marketing, rekening houdend met de ontwikkelingen in de markt, trends & nieuwe en/of opkomende kanalen. Makers Creators werkt proactief en met passie, waardoor ze na jaren samenwerken bijna voelen als collega’s bij Center Parcs. Samen hebben we ons merk afgelopen jaren, met succes en op een authentieke manier, internationaal op de kaart gezet door de ogen van verschillende Europese influencers.

Center Parcs brand management team

Ook bij KLM behoren we al 6 jaar tot de vaste crew.

Samen met KLM organiseerden we tijdens Pride Amsterdam een tour met 13 influencers uit 7 landen langs LGBTIQ hoogtepunten.

Wat je doelstelling ook is. Wij helpen je verder.

De meestgebruikte doelstelling van influencer marketing; gericht bereik realiseren in een omkaderde doelgroep. Of je nu op zoek bent naar family influencers met kinderen van 5-12 jaar of naar mannelijke travel influencers van 45+ jaar: in elke niche zijn creatieve contentmakers beschikbaar met bereik én invloed.

Influencers, of creators, zoals wij ze noemen, zijn boven alles vooral creatieve contentmakers. Ze hebben hun bereik en invloed zorgvuldig opgebouwd omdat ze dagelijks volgers inspireren met hun content. Hierdoor zijn ze meer dan wie dan ook geschikt om content te creëren voor jouw merkkanalen.

De coolste social activatie campagnes worden gecreëerd samen met Makers Creators. Influencers zijn experts in het activeren van hun volgers, juist omdat ze zo dichtbij ze staan. Hun engagement rate (de mate van interactie met volgers) is dan ook gemiddeld 4x zo hoog als bij merk-eigen content. Dus ben je op zoek naar een user generated content campagne? Werk dan samen met influencers. 

Influencer marketing stopt niet bij branding alleen. Door de hoge mate van interactie zijn bijvoorbeeld Instagram stories heel geschikt voor lead generation of sales campagnes. Nog een voordeel: de influencer zijn/haar volgers zijn jouw nieuwe beste social audience.

Altijd meetbaar.

Wat je KPI’s ook zijn, wij zorgen dat alle gemaakte content meetbaar is en bijdraagt aan je campagnedoelstellingen.

Micro, Macro en Mega.

Van 10.000 tot 10 miljoen volgers en in iedere categorie. Wij selecteren samen met jou creators met de beste match voor jouw doelstelling. 

Transparant en eerlijk.

We helpen je van A tot Z met jouw campagne. We werken op uurbasis, zonder kleine lettertjes. Je hebt altijd live inzicht via gedeelde Google Sheets. Geen verrassingen achteraf dus. 

(Internationale) ervaring.

We hebben ervaring met influencers en merken uit meer dan 20 landen wereldwijd. We gebruiken die ervaring direct voor jouw volgende campagne.

Grondige Analyse

Is influencer marketing de ultieme kans voor jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit!

Meer weten?

Laat je e-mailadres achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.