albelli - Een zomer om nooit te vergeten

albelli

Nederland

Zomer 2020

Influencer marketing
Strategie
Concept & creatie
Distributie

Briefing

Met de fotoproducten van albelli leg je de mooiste (familie)herinneringen vast. En de zomer van 2020 was er een om nooit te vergeten. Met anderhalve-meter-verjaardagen, vakantie in eigen tuin en videobellen met opa en oma gaat deze zomer letterlijk de (foto)boeken in. albelli vroeg ons om samen met de leukste family influencers deze zomer vol herinneringen vast te leggen in fotoboeken en familiekalenders. 

Aanpak

Samen met albelli bedachten we om juist de bijzondere momenten van afgelopen zomer uit te lichten. In de eerste fase gingen we uit van de aanleiding: ‘welke momenten van deze zomer wil jij niet vergeten?’. In de tweede fase lieten we zien met welke producten van albelli je deze herinneringen voor altijd vastlegt. Oftewel; family influencers lieten zien hoe je met behulp van de albelli Smart Assistant de mooiste fotoproducten eenvoudig en snel maakt. 

Onder andere family creators @diesnaloomans, @esmeenoelle en @iriszeilstra creëerden en deelden de mooiste content in deze wel heel bijzondere campagne. 

Gratis Analyse

Is influencer marketing de ultieme kans voor jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit!

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.