Blue Band - #xmasblueband TikTok challenge

Blue Band

Nederland

#xmasblueband TikTok challenge

n=content

TikTok activatie
Influencer marketing
Content creatie

Briefing

Blue Band wil laten zien dat kerst hét moment is om samen met je familie te koken en bakken. Met Blue Band natuurlijk! De keuken is, zeker met kerst, de allerleukste en
gezelligste plek in het huis. De plek waar je samen aan de lekkerste gerechten maakt én de plek waar soms spontaan een echte Christmas Blue Band ontstaat!

Hoe creëer je brand awareness rondom Blue Band bij TikTok-gebruikers en hun ouders? En hoe zorg je voor een authentieke en merkwaardige campagne op dit jonge medium?

Aanpak

Samen met bureau n=content én 13 TikTok creators lanceerden we de hashtag challenge #xmasblueband. Met een beetje hulp van Mariah Carey maakten de creators samen met hun familie en vrienden de tofste TikToks. En inspireerden ze vooral hun jonge volgers mee te doen aan de #xmasblueband challenge. 

Wil je alle content bekijken? Check tiktok.com/tag/xmasblueband en bekijk alle creator én user generated video’s uit deze campagne.

Voor de #xmasblueband TikTok campagne werkten we samen met onder andere @glenfontein, @myleneenrosanne, @meesterjesper en @remixgirlband

Gratis Analyse

Is influencer marketing de ultieme kans voor jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit!

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.