Center Parcs - #creativeplayground

Center Parcs

Nederland

#creativeplayground

Lancering TikTok account
Creatief concept
Influencer Marketing
Content creatie

Briefing

‘Hoe bereiken we onze jonge doelgroep?’ Dat is wat Center Parcs, een van onze meest trouwe klanten, ons vroeg. Hoe anders dan via TikTok, het nieuwste en meestbelovende social medium van deze tijd. En een medium waar de creatieve mogelijkheden eindeloos zijn. Waar iedereen met een idee en genoeg enthousiasme een professionele Creator kan worden. Samen met Center Parcs hebben we het @centerparcsnld TikTok-account gelanceerd, een heel nieuw social medium met een heel nieuwe doelgroep. 

Aanpak

Center Parcs heeft alles: natuur, de coolste activiteiten, de mooiste cottages, vetste wildwaterbanen en alle ruimte die je kunt wensen om de mooiste content te maken. Oftewel; Center Parcs is de ultieme Creative Playground. Vanuit deze gedachte nodigden we 5 van de meeste creatieve en vernieuwende TikTok Creators uit, om op hun eigen karakteristieke manier Center Parcs te ontdekken. Het resultaat? 1 dag, 3 parken, 5 creators en meer dan 20 video’s, op tiktok.com/@centerparsnld en de creators hun eigen accounts. 

Voor de officiële launch van Center Parcs’ TikTok-account en de #creativeplayground werkten we samen met onder andere creators @sherellmartini, @mylenerosanne en @wesleydheijden

Gratis Analyse

Is influencer marketing de ultieme kans voor jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit!

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.