The Student Experience - The Call

The Student Experience

België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië

The Call

Influencer marketing

Rocco Stallvord

Briefing

The Student Experience opende in 2020 een nieuwe locatie aan de Amsterdamse Minervahaven. Alweer de vierde student housing locatie in Amsterdam, naast Amsterdam Zuid, Amstel en NDSM. Een heerlijke plek om als (internationale) student te wonen, met co-working spaces, een gym, binnentuin, game corner en zelfs een rooftop sportveld. The Student Experience vroeg ons om deze nieuwe locatie op een creatieve manier te introduceren bij studenten in vijf Europese landen. Door middel van influencers natuurlijk.

Aanpak

Voor deze campagne werkten we samen met echte bewoners van The Student Experience. Want wie zijn meer geschikt om te vertellen hoe het echt is om te wonen en te leven in The Student Experience? En natuurlijk om de coolste hotspots van onze hoofdstad te delen? 

We lanceerden het creatieve influencer concept The Call en lieten bewoners Giulia en Jonathan ‘live’ bellen met 12 student influencers. Via Instagram Stories gingen de influencers in gesprek met de bewoners en stelden ze precies de vragen die je als internationale student wilt weten. 

We werkten onder andere samen met influencers vicalexe (ES), maliciadorable (BE) en youneszarou (DE). Samen met de andere 9 influencers bereikten ze meer 1,5 miljoen studenten uit 5 landen. 

Gratis Analyse

Is influencer marketing de ultieme kans voor jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit!

Gratis: jouw top 3 influencers!

Laat je e-mailadres achter en ontvang jouw top 3 TikTok influencers diret in jouw mailbox.